Кристиан Димитров – trusted by Google Street View

Казвам се Кристиан Димитров.
Google Street View Trusted - Kristian Dimitrov
Акредетиран от Google Street View професионалист съм.
Можете да ме наемете за панорамни снимки и изработка на виртуални обиколки на ваши обекти – ресторанти, хотели, магазини, офиси.


Работя като PPC & SEO специалист.
Имам богат опит, управлявал съм големи бюджети в AdWords по множeство проекти като Middle PPC Specialist в агенция Netpeak и PPC Manager в PCStore.bg.

• Свържете се с мен ако търсите услуги, свързани с първоначални настройки на бизнеса ви за дигитално отчитане (отчитане на електронна търговия през Google Analytics, създаване на цели и следене за изпълнението им чрез Google Tag Manager и Google Analytics, импротиране на разходи от рекламни канали (Facebook, Criteo) в GA, връзка и коректно прехвърляне на данни между Google AdWords и Google Analytics, изготвяне на технически задания към програмисти за изработка на фийдове и настройка на Динамичен ремаркетинг в Google AdWords и Facebook, обучение на персонала за правилно разчитане и анализ на данните в Google Analytics.)

• Свържете се с мен ако търсите ефективно управление на рекламния Ви бюджет в Google AdWords. Ще получите максимално отговорно управление със строго придържане към конкретните цели и редовни отчети. Ще избегнете комуникацията с търговци на голяма дигитална агенция, а ще бъдете обслужвани директно от мен – отличен специалист с уважение към клиента, богат опит и много знания.


Контакти:
Кристиан Димитров
• телефон / Viber: +359 877 616551
• Email: kris.dimitrov@gmail.com


Професионални сертификати:

Analytics-certificate_02938-6999485
Display-certificate_03025-6999482
Search-certificate_03023-7383109
Video-certificate_03024-6999484
Shopping-certificate_03026-7383110
Mobile-certificate_03022-7383108
Digital-Sales-certificate_02936-7383111
Bing_Ads
Certificate Digital Garage - Marketing - Kristian DimitrovCertificate SEO Advanced - SoftUni - Kristian Dimitrov Certificate Google Tag Manager - Kristian Dimitrov Certificate Ecommerce Analytics - Kristian Dimitrov Certificate Google Analytics - Kristian Dimitrov Certificate Advanced Google Analytics - Kristian Dimitrov


Паралелно с кариерата ми съм създал, развивам и поддържам следните страници:


Изтеглете автобиографията ми за да се запознаете в детайли с опита ми и да се свържете с работодателите ми за референции ако желаете.